top of page

RÓLUNK

Beros Photo a megőrzendő emlékekért

A technológia és a művészet iránti érdeklődés miatt a fotózás szenvedélyemmé vált. Egy Chinon automata filmes géppel kezdtem a fotózást, még valamikor nagyon gyerekkorban. Hogy anno miért akartam annyira fényképezőt kapni születésnapomra? Talán az lehetett az oka, hogy elég fiatal voltam a divat követéséhez, és elég érzékeny a divatos dolgokhoz. Mert, hát ugye az abban a korban marha fontos. :-) És akkor az automata fényképezőgép volt kb. a korabeli iPhone. Mert a walkman korszak már lecsengett. Ez a 80-as évek közepe...

Kezdetben családtagokról, barátokról és a környezetemről készítettem képeket. Legelső képem a csirkeudvarunkról készült.. Idővel kialakult a saját, személyes stílusom, amiben igyekszem a legkevesebb részletet a legrészletesebben megmutatni. Imádom az elkapott pillanatokat, jobban szeretem a beállított helyzeteknél. Számomra a legszebb feladat megragadni az ember lelkét egy portréban. Emellett minden érdekel, aminek kereke van, vagy vasból, vagy betonból van. És/vagy..

2021-ben, Andival ketten indultunk neki a fotós munkának (is), amit nem bántunk meg egy pillanatra sem. Nagyszerű emberekkel találkozunk, öröm mindenkivel együtt dolgozni. Én személy szerint a legjobban azt élvezem ebben, ahogy lassanként feloldódnak a gép előtt a szereplők és kibújnak az álarc mögül, megmutatják magukat. Na, akkor készülnek el azok a képek, amikből profil kép lesz, és poszter a falon, stb stb..

Előzetes konzultáció miatt vegyük fel mielőbb a kapcsolatot, hogy a lehető legjobb képeket készíthessük el Rólad/Rólatok.

ERV_3630-2.jpg
bottom of page